28 Şubat 2008 Perşembe

Roaccutane ile 4cü ayin ikinci haftasi - Second week of Fourth Month with Roaccutane

Roaccutane ile 4cü ayin ikinci haftasi - Second week of Fourth Month with Roaccutane

Merhaba sevgili roaccutane blogu okuyucularım :D
Sivilcesiz güzel bir günde,blogumuzda yine beraberiz (:
Evet önceki cümlemde dediğim gibi,sivilcesiz güzel bir gün.Yüzüm de sivilce kalmadı,minicik kistler,kolay kolay hissedilmiyor,onlar bitene kadar devam ediyoruz bakalım :D
İlaca başlamadan önceki fotoğraflara bakıyordum dün,aklıma geldi.internete felan fotoları koymadan önce,photoshopta yüzümü temizledikten sonra koyuyordum,artık öyle bir sorunum yok :D
Yaşasın roaccutane :D

ilaç çok güzel,bir sorunum yok çok şükür.Sivilcesi olan ve doktoru tavsiye eden biri olursa,testlerde de olumlu sonuç alırsanız,kesinlikle reddetmeyin roaccutane'ı.Mükemmel ilaç,herkese tavsiyem* (:

Blogumuza yorumlar geliyor yine,mutlu oluyorum tabi ki :D

Bak eğer istersen benim forum sitem var orada bu ilaç hakkında bir bölüm açalım böylece yeni başlayan arkadaşlar için daha güzel bir yer yapabiliriz..Tabi sen de istersen ben tek başıma uğraşamam çünkü.Tabi istemezsen de seni anlarım kendi bir yerinin olması güzel bir şey internette :)
Bu şekilde bir yorum gelmiş,teklifiniz için teşekkürler.Fakat kendime ait sitelerim zaten mevcut,yayınlamak istesem orada yayınlardım (:
Şayet yine de yayınlamak isterseniz,profilimden iletişime geçin.

Bir diğer yorum ise bir soru;


merhabalar benim bi sorum olacaktı. bana doktorum bu ilacı önerdi fakat ben hep erteledim. yüzdeki ve dudaktaki kuruluklar çok abartılı oluyor mu çünkü bu ilaç çok abartılıyor bazı kullananlar tarafından. gercektende abartıldıı kadar var mı onu çok merak edıyorum destek olursanız en kısa sürede ilacı kullanmaya başlayacağım. şimdiden teşekkürler :)))
Yüzdeki ve dudaktaki kurumalardan asla korkmayın.Dudak için de yüz içinde krem var.Blogu baştan beri okursnaız ,aylık olarak gelişmeleri yazdım.Kurumalar için kremlerde önerdim.Şu an ilaçtan çok memnunum herkese tavsiye ederim*.

Başka bir yazımda roaccutane blogumda görüşmek üzere...


Yorum yazmak için tıklayın...


*: Tavsiye sadece öneri niteliğindedir,kesinlikle bir zorlama ve benzeri değildir.Doktor kontrolü ve tavsiyesi altında kullanılması gerekir.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

cevap için tesekkr ederim içim çok rahat etti. 4o mg kullanmamı tavsiye etti doktor umarım yüzüm düzelir bide su izlerim gecer. artık yüzümü saklayarak gezmekten sıkılmaya basladm cnkü :(

Adsız dedi ki...

korkuyorum bu ilacı kullanmaktan :( :( :(

Adsız dedi ki...

bi sorum olacaktı. 1,5 aydır bu ilacı kullanıyorum sivilcelerimde artma oldu normal mi

Adsız dedi ki...

kullanmayı ilk baslarda cok ıstıyordum fakat son zamanlarda etraftan gelen olumsuz seylerı duyunca korkmaya basladım. Bugün ilk günüm , umarım faydasını görürüm ayrıca blogunuzuda cok begendim cok faydası dokunuyor cok saolun ve sizin ilaç hakkında olumlu konusmalarınız insanın içini rahatlatıyor. Iyı gunler :)

Adsız dedi ki...

ben 3. aydayım pek bir yan etkisini görmedim dudak kurulugu hariç. benim sivilcelerim kisliydi büyük büyük çıkıyodu igrenç duruyodu ama ilacı kullanmaya başladıktan sonra kisler gitti sadece lekeler kaldı onlarda 3 aya kadar geçerse kurtuluyorum:)

Adsız dedi ki...

merhaba arkadaşlar bende roaccutane kullanıyorum,1.ayım bitti,yan etkileri olarak dudaklarımda aşırı kuruluk ve parçalanma söz konusu en belirgin özelliği zaten,ama ruhsal bir daralmamda var normaldede çok stresli birisiyim bunu ilacımda tetikliyor,vücudumdada kuruluk var ama rahatsız edici deil,ilk başlarda aşırı kaşıntım vardı geçti şükür,yani evet ağır bi ilaç ama her yolu denedim ve uzun vadelerde denedim ne yazık ki kullanmak durumunda kaldım bende tavsie etmem tabi ama kesin çözümmm bu arada sivilcelerim gitti sayılır daha 1.ayımda,geçensene 2 ay kullandım dayanamadım bıraktım ama şimdi tam 6 ay devam edicm,bu yolda herkese sabır ve sağlık dilerim