19 Aralık 2014 Cuma

Roaccutane Kullananların Soruları 6

Değerli okuyucularımız, yorumlarınız gelmeye devam ediyor ve yayınlamaya devam ediyoruz :)

Yorum 1:
İlacı kullandığı halde yıllar sonra tekrar akne problemi olan biriyim...

Tekrar kullanmak istemiyorum bu ilacı ama aynaya bakıp yüzüme dokunduğumda aynaya sıçrayan kan ve irinlerden yoruldum..!
Tam abdest aldığımda yüzümü kurulayacakken sivilcelerimin patladığını ve havlunun da kan içinde kaldığını görmekten yoruldum..!

Makyaj yapsanızda makyajı kusan kabul etmeyen bir cilt görmekten bıktım..!

Arkadaş çevresinde ,akrabalar arasında ne zaman biri yeni ilaç kullansa aynnn hemen sen de kullan denilmesinden yoruldum..!

Yolda, markette,otobüste hiç ama hiç tanımadığım insanların bana sivilce ilacı veya doğal tarifler önermesinden yoruldum..!

İsyan etmiyorum.asla.. Yalnız yıllardır aynı şeyleri yaşamak yordu beni ve 16 senedir doktorların receteleyebilecegi tüm ilaçları kullandım...30 yaşına gireceğim en güel yaşlarım roaccutan ilaçlarının kataloglarındaki önce hali fotoğrafları olurya hah işte öyle geçti...
ve en son gittigimde doktorum bu ilaç olmadan asla geçmeyecek bosuna vaktini harcama düzelmez dedi.. bu da benim için büyük bir üzüntüydü.. bu ilacı içmek istemiyorum ama bir yandan bu ilaca mecbur kalıyorum be şimdi ne yaayım_
daha önce kullandım belli bir faydasını gördüm ama cok cıddı zararlarını da gördüm(kendibünyem cok zayıf ve hastalıklı oldugumdan daha kötu oldu.herkeste aynı olmayabılırde yanıltıcı olmakta ıstemıyorum )
aynı problemlerı tekrar yaşamak istemiyorum. cünkü artık bünyem kaldırmaz.
şimdi sağlığımı riske atıp bu ilacı kullanmalı mıyım yoksa aknelerimle yaşamaya devam mı :(
 Gerçekten büyük bir karar fakat kullanıp kullanmamak konusunda kararı doktorunuzla birlikte vermelisiniz.

Yorum 2:
Bence sakın kullanma telafisi zor şeyler doğabilir.Bünyenin zayıf olduğundan bahsetmişsin ilgisi yok bu ilacı kime verirsen ver aynı etkiyi görür mesela benim bünyem çok kuvvetli, bu ilacı 6 ay kullanmam gerekiyordu ama 3 ay dayanabildim ve 5 ay geçti yan etkilerini hala hissedebiliyorum başlayacak arkadaşlara tavsiyem sivilceleriniz hayatınızı tehdit edecek düzeyde değilse sakın kullanmayın burada veya başka forumları okuyun insanlar hep zararlarından bahsediyor ve biri çıkıp diyorki mükemmmel bir ilaç öyle değil inanmayın bunu söyleyenlere bu ilacıda kullanmayı düşünmeyin bile.
Bir başka kullanıcımızın yorumu.