27 Aralık 2014 Cumartesi

Roaccutane Kullananların Soruları 9

Sevgili okuyucularımızın yorumları ile devam ediyoruz :)

Yorum1:
Merhaba, baslayali 11gun olmus 50kiloyum 18yasindayim gunde 20mg kullaniyorum yuzumde sivilcelerimin oldugu bolgeler disinda her yer kurudu ama sivilcelerde herhangi bir gelisme yok bu durum normal mi sizce? 
Normal, bir aydan sonra etkisi iyice belirginleşiyor, fakat sivilcelerden tamamen kurtulmanız ilacın bitiminde oluyor. İlacı bıraktıktan bir ay kadar geçtikten sonra, yüzünüz hem o kuruluktan hem de sivilcelerden kurtuluyor.

Yorum2:
derim soyuluyo çatır çatır fondoten kabuk kabuk duruyo iğrenç görünüyo ama bırakmıcam kesinlikle nolursa olsun gecsin de yeter bana ÖNEREBİLCEĞENİZ İYİ Bİ NEMLENDİRİCİ VARMI hassas ciltler için (su bazlı) ??
Kendim Neutrogena kullanmıştım. Diğer kullanıcılarımızın yorumlarını da bekleyin derim :)

25 Aralık 2014 Perşembe

Roaccutane Kullananların Soruları 8

Bolgumuza hızla yorumlarınız gelmeye devam ediyor :) Buyrun kaldığımız yerden devam edelim :)

Yorum 1:
arkadaşlar doktor roacutane yazdı test falan oldum almadan önce sonra eczaneden almaya gittik roacutane bitmişmi yokmuşmu ne o yuzden ACNEGEN diye bir ilaç vermişler anneme. annem 3 eczaneye ve doktorumu arayıp sormuş zaten ACNEGEN le ROACUTANE nin hiç bi farkı yokmuş tamamen aynı haplarmış kullanalı 3 hafta oldu aslında fondoten pudra sürmesem şimdiye geçerdi zaten azdı benimkide hergun fondoten pudra sürdüğüm için süre uzuycak gibi :'( 


Yorum 2:
merhaba arkadaşlar ben bu ilacın cilt gözeneklerini açtığını duydum. buda gerçekten çok hoş bir sonuç değildir benim için. bu konu ile ilgili yaşadıklarını paylaşmak isteyen arkadaşlar var ise bekliyorum

Kullanıcılarımıza cevapları bu başlığımız altından bekliyoruz.

23 Aralık 2014 Salı

Roaccutane Kullananların Soruları 7

Roaccutane kullanıcılarımızın yorumları ile devam ediyoruz :)

Yorum 1:
roaccutane kullanımı sonrasında kalan izler için kullanmış olduğunuz bir ilaç ya da tedavi yöntemi varmı?
Merhabalar, ilaç kullanımı bitiminde kalan izlerim için herhangi bir tedavi veya ilaç kullanmadım. Çok derin olmayan izler ilaçtan sonra geçiyor, derin olan izler ise aynı şekilde duruyor. Doktorunuza bu konuda danışmanızı tavsiye ederim.

Yorum 2:
İsim : yusuf yaş : 18 kilo : 70 boy : 180 ben roaccutaneye bugün başlayacağım yüzümde ve sırtımda sivilceler mevcut ve sivilce izleride var doktorum roaccutane yazdı 10 mg - ve 20 mg ama agresif saç dökülmesi yapabilir diye okudum zaten bende bu sorun var kullanmalı mıyım ? 
 Kullanan arkadaşlarımdan saç dökülmesi konusuna değinenler oldu ancak net bir şey diyen olmadı. Okuduğunuz şey internette miydi? Eğer internetteyse doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim.

19 Aralık 2014 Cuma

Roaccutane Kullananların Soruları 6

Değerli okuyucularımız, yorumlarınız gelmeye devam ediyor ve yayınlamaya devam ediyoruz :)

Yorum 1:
İlacı kullandığı halde yıllar sonra tekrar akne problemi olan biriyim...

Tekrar kullanmak istemiyorum bu ilacı ama aynaya bakıp yüzüme dokunduğumda aynaya sıçrayan kan ve irinlerden yoruldum..!
Tam abdest aldığımda yüzümü kurulayacakken sivilcelerimin patladığını ve havlunun da kan içinde kaldığını görmekten yoruldum..!

Makyaj yapsanızda makyajı kusan kabul etmeyen bir cilt görmekten bıktım..!

Arkadaş çevresinde ,akrabalar arasında ne zaman biri yeni ilaç kullansa aynnn hemen sen de kullan denilmesinden yoruldum..!

Yolda, markette,otobüste hiç ama hiç tanımadığım insanların bana sivilce ilacı veya doğal tarifler önermesinden yoruldum..!

İsyan etmiyorum.asla.. Yalnız yıllardır aynı şeyleri yaşamak yordu beni ve 16 senedir doktorların receteleyebilecegi tüm ilaçları kullandım...30 yaşına gireceğim en güel yaşlarım roaccutan ilaçlarının kataloglarındaki önce hali fotoğrafları olurya hah işte öyle geçti...
ve en son gittigimde doktorum bu ilaç olmadan asla geçmeyecek bosuna vaktini harcama düzelmez dedi.. bu da benim için büyük bir üzüntüydü.. bu ilacı içmek istemiyorum ama bir yandan bu ilaca mecbur kalıyorum be şimdi ne yaayım_
daha önce kullandım belli bir faydasını gördüm ama cok cıddı zararlarını da gördüm(kendibünyem cok zayıf ve hastalıklı oldugumdan daha kötu oldu.herkeste aynı olmayabılırde yanıltıcı olmakta ıstemıyorum )
aynı problemlerı tekrar yaşamak istemiyorum. cünkü artık bünyem kaldırmaz.
şimdi sağlığımı riske atıp bu ilacı kullanmalı mıyım yoksa aknelerimle yaşamaya devam mı :(
 Gerçekten büyük bir karar fakat kullanıp kullanmamak konusunda kararı doktorunuzla birlikte vermelisiniz.

Yorum 2:
Bence sakın kullanma telafisi zor şeyler doğabilir.Bünyenin zayıf olduğundan bahsetmişsin ilgisi yok bu ilacı kime verirsen ver aynı etkiyi görür mesela benim bünyem çok kuvvetli, bu ilacı 6 ay kullanmam gerekiyordu ama 3 ay dayanabildim ve 5 ay geçti yan etkilerini hala hissedebiliyorum başlayacak arkadaşlara tavsiyem sivilceleriniz hayatınızı tehdit edecek düzeyde değilse sakın kullanmayın burada veya başka forumları okuyun insanlar hep zararlarından bahsediyor ve biri çıkıp diyorki mükemmmel bir ilaç öyle değil inanmayın bunu söyleyenlere bu ilacıda kullanmayı düşünmeyin bile.
Bir başka kullanıcımızın yorumu.

17 Aralık 2014 Çarşamba

Roaccutane Kullananların Soruları 5

Roaccutane blogunun değerli okuyucuları, sağlıklı günler :) Yorumlarınızla devam ediyoruz yazılarımıza.

Yorum 1:
Dıktora inandınız mı? Bunca yorum yalan mı? Dr tabikide öyle söyleyecek çünkü her ay gideceksiniz ona ve sizden çok para kazanacak. Allah aklımızı kullanabilmeyi ve akılla hareket etmemizi nasip etsin.
 Amin, Allah aklımızı kullanabilmeyi ve akıla hareket etmeyi nasip etsin. Doktora inandınız mı gibi bir yorum garip olmuş, sonuçta bu konu üzerine tıp ihtisası üzerine bir de uzmanlık yapıyor doktorlarımız. Doktor para kazanacak diye hastalandığınızda doktora gitmiyor musunuz ? Bu yorumdan bu çıkıyor.
Yorum 2:
delimisin ya doktora inanmayalım mı o zaman başımız karnımız ağrısa hiç kimse doktora gitmesn burda yazanlarla kendileri teşhis koysun kendi bişiler hazırlasın ha? niye doktorlar var ki dimi ya! niye hastasının kötülüğünü istesin bi doktor ayrıca benim doktorumda çok iyi bir kadın kaç aydır onda tedavi oluyorum ben. saçma saçma konuşmayın Allah aşkına
Okuyucumuz doğru bir noktaya değinmiş, internette okuduklarınıza göre veya başka şekilde kendi kendinize teşhis koymayın. Doktorlar senelerce bu ilim üzerine ihtisas yapıyorlar.

Yorum 3:
DoktorlarıN umrunda mı olduğunuzu zannediyorsunuz? Sanki bedava mı bakıyolar size? Güldürmeyin. Onlar işi ticarete döktüler. Haa hastasını düşünen yok mu var tabi ama bu kadar şikayet dolu, depresyona ve fetus ölümüne yada sakatlığına sebep olan ağır bir ilacı ısrarla yazıyorsa ben şüpheye düşerim. Artık doktorların çoğunluğu bu ilacı zararlarından dolayı tavsiye etmezken hala tavsiye edenlerin üstelik bu kadar şikayeti yalanlayıp tavsiye edenleri görmek çok enteresan
Bedava bakmayacak tabi ki, doktorlarında geçimini sağlaması gerekiyor. Doktorunuzun işi ticarete döktüğünü düşünüyorsanız, neden başka doktorlara danışmayı dene miyorsunuz acaba?

14 Aralık 2014 Pazar

Roaccutane Kullananların Soruları 4

Merhaba sevgili Roaccutane blog okuyucularımız, yorumlarınız ile devam ediyoruz.


Yorum 1:
Merhaba.Roaccutantedavisinin 9 gunumdeyim.Simdiye kadar herhangi bir Yan etki gormedim.Benim sivilde problemim yok sadece sol yanağımda geçmeyen kızarıklık var.Doktorum rosacea başlangıcı olduğumu söyledi.Ancak roaccutan tedavisinin kızarıklığı hafifler ancak tamamen geçeceğine garanti veremem,dedi.Boşuna mı kullanıyorum çok kararsızım yanak kısmımda biraz sivilcelenmeye başladı.Çok kararsızım
Herhangi bir tıbbi yorumda bulunacak yetkinlikte olmadığımdan, diyebilecğeim en iyi şey; başka doktorlara da gidip onlara da danışabilirisiniz

Yorum 2:
yaşım daha küçük bugün doktora roacutane yazdırdık pazartesi kullanmaya başlıycam ben doktora gtmeden önce yanı dün bu sitedeki bütün yorumları DOKTORA anlattım bana internette yazanlar asılsız yaşlanma kısırlık yok falan dedi bende tabıkı doktora inandım yanı daha kullanıp görcem de benim aşırı fazla kötü iltahaplı sivilcem yok inşallah 1.5-2 aya geçer çünkü en kötülerin bile 4 ay sürüyorsa benimki kısa sürer diye düşünüyorum sivilcesi az olanlar KÜKÜRTLÜ sabun kullansın ben hertürlü temizleme jeli kremi sabunu denedim en işe yarayanı kükürtlü sabundu düzenli olarak kullanın :) 
Doktorunuza danışmanız en iyisi olmuş. İnşallah ilacın faydasını görür ve sivilcelerinizden kurtulursunuz :)