28 Şubat 2008 Perşembe

Roaccutane ile 4cü ayin ikinci haftasi - Second week of Fourth Month with Roaccutane

Roaccutane ile 4cü ayin ikinci haftasi - Second week of Fourth Month with Roaccutane

Merhaba sevgili roaccutane blogu okuyucularım :D
Sivilcesiz güzel bir günde,blogumuzda yine beraberiz (:
Evet önceki cümlemde dediğim gibi,sivilcesiz güzel bir gün.Yüzüm de sivilce kalmadı,minicik kistler,kolay kolay hissedilmiyor,onlar bitene kadar devam ediyoruz bakalım :D
İlaca başlamadan önceki fotoğraflara bakıyordum dün,aklıma geldi.internete felan fotoları koymadan önce,photoshopta yüzümü temizledikten sonra koyuyordum,artık öyle bir sorunum yok :D
Yaşasın roaccutane :D

ilaç çok güzel,bir sorunum yok çok şükür.Sivilcesi olan ve doktoru tavsiye eden biri olursa,testlerde de olumlu sonuç alırsanız,kesinlikle reddetmeyin roaccutane'ı.Mükemmel ilaç,herkese tavsiyem* (:

Blogumuza yorumlar geliyor yine,mutlu oluyorum tabi ki :D

Bak eğer istersen benim forum sitem var orada bu ilaç hakkında bir bölüm açalım böylece yeni başlayan arkadaşlar için daha güzel bir yer yapabiliriz..Tabi sen de istersen ben tek başıma uğraşamam çünkü.Tabi istemezsen de seni anlarım kendi bir yerinin olması güzel bir şey internette :)
Bu şekilde bir yorum gelmiş,teklifiniz için teşekkürler.Fakat kendime ait sitelerim zaten mevcut,yayınlamak istesem orada yayınlardım (:
Şayet yine de yayınlamak isterseniz,profilimden iletişime geçin.

Bir diğer yorum ise bir soru;


merhabalar benim bi sorum olacaktı. bana doktorum bu ilacı önerdi fakat ben hep erteledim. yüzdeki ve dudaktaki kuruluklar çok abartılı oluyor mu çünkü bu ilaç çok abartılıyor bazı kullananlar tarafından. gercektende abartıldıı kadar var mı onu çok merak edıyorum destek olursanız en kısa sürede ilacı kullanmaya başlayacağım. şimdiden teşekkürler :)))
Yüzdeki ve dudaktaki kurumalardan asla korkmayın.Dudak için de yüz içinde krem var.Blogu baştan beri okursnaız ,aylık olarak gelişmeleri yazdım.Kurumalar için kremlerde önerdim.Şu an ilaçtan çok memnunum herkese tavsiye ederim*.

Başka bir yazımda roaccutane blogumda görüşmek üzere...


Yorum yazmak için tıklayın...


*: Tavsiye sadece öneri niteliğindedir,kesinlikle bir zorlama ve benzeri değildir.Doktor kontrolü ve tavsiyesi altında kullanılması gerekir.

20 Şubat 2008 Çarşamba

Roaccutane ile 4cü ay - Fourth Month with Roaccutane

Roaccutane ile 4cü ay - Fourth Month with Roaccutane

Merhabaaaaaa sevigli roaccutane blogu okuyucularım,
uzun süredir bloguma yazmıyordum,malumunuz tatil,okul..

ilaç çok güzel şekilde gidiyor,
yüzümde hiç bir şey kalmadı..
son kontrol sonuç yine güzel çıktı,ilaca devam,bir daha ki ilaç bitimine tahlil istemediler,direk ilaç yazılacak.

Blogumuza bir soru gelmiş;
ben bu iLaçtan çok korkuyorum bana biLgi verirseniz çok sevinirim. bide bi sorum olcak. iLacı yazın kullanmaya basLasam okuLLar kapanır kapanmaz yani. bi sorun oLur mu :s


Cevap;
Tahlilleri yaptırdığınızda,sonuç olumlu çıkarsa ve doktor da önerirse,korkulacak hiç bir şey yok,
yazın kullanmanız çok güzel olmaz,çünkü ilacı kullanırken aşırı güneşe çıkmak,vücutta lekeler yapabiliyormuş ve bu lekeler tatlı tatlı kaşınıyormuş,bazıları da kalıcı olabiliyormuş.
Güneşe az çıkmaya dikkat ederseniz veya dereceli güneş kremi kullanırsanız,sorun olmazmış.